27.07.2023

Ervaring opdoen in onze werkplaats

Ervaring opdoen in onze werkplaats

Rick start binnenkort aan zijn opleiding autotechniek. Hij is zo enthousiast dat hij gevraagd heeft of hij deze zomer ervaring mag opdoen in de werkplaats van Vakgarage Auto Kar om kennis te maken met ons mooie vak. Dit kunnen wij natuurlijk alleen maar toejuichen. Veel succes en plezier!

We zijn verheugd om te horen dat Rick binnenkort aan zijn opleiding autotechniek begint bij Curio! Zijn enthousiasme voor het vak is aanstekelijk, en het feit dat hij graag tijdens de zomer in de werkplaats van Vakgarage Auto Kar wil meewerken om kennis op te doen, is bewonderenswaardig. Zo'n proactieve houding toont dat hij serieus betrokken is bij zijn leerproces en zijn passie voor autotechniek wil voeden met praktische ervaring.

Bij Vakgarage Auto Kar staan we altijd open voor jonge talenten die hun interesse in het vak willen verkennen en hun vaardigheden willen aanscherpen. Rick zal de kans krijgen om samen te werken met ervaren vakmensen, wat hem een waardevolle praktijkervaring zal opleveren die zijn opleiding bij Curio zeker zal verrijken. Onze werkplaats biedt een dynamische en leerrijke omgeving, waarin hij de nieuwste technologieën en reparatiemethoden zal kunnen ontdekken.

We zijn ervan overtuigd dat Rick met zijn gedrevenheid en positieve instelling een waardevolle aanvulling zal zijn voor ons team. Zijn leergierigheid en toewijding zullen hem helpen om snel nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en complexe uitdagingen aan te gaan. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en zijn ervan overtuigd dat Rick veel plezier zal beleven aan zijn tijd in onze werkplaats.

Namens het hele team van Vakgarage Auto Kar wensen we Rick veel succes tijdens zijn opleiding en zijn verblijf in onze werkplaats. We zijn blij dat we kunnen bijdragen aan zijn professionele ontwikkeling en zijn passie voor autotechniek kunnen ondersteunen. We staan klaar om hem te ondersteunen en te begeleiden tijdens deze spannende fase in zijn carrière. Laat ons samen een inspirerende zomer vol groei en prestaties beleven!