24.04.2019

VOLKSWAGEN CRAFTERS VOOR FIRMA THEUNISSE GEWASBESCHERMING

VOLKSWAGEN CRAFTERS VOOR FIRMA THEUNISSE GEWASBESCHERMING

Deze nieuwe Crafters zijn helemaal naar de wensen en eisen van Theunisse samengesteld. Theunisse is al vele jaren trouwe klant bij Auto Kar BV en nu mochten we weer een mooie opdracht uitvoeren.

We beginnen natuurlijk met een goed gesprek over de mogelijkheden van de fabrieksopties, vooral de motorisering en juiste afmetingen waren in dit geval belangrijk. Als er dan nog wensen overblijven, kijken we naar wat we er zelf nog op en aan kunnen monteren. Wanneer wij er zelf niet aan uit komen, schakelen wij gespecialiseerde bedrijven in om het verder te perfectioneren. Dat is bij deze Crafters ook gebeurd. Bij Carrosserie Akkermans zijn de laatste aanpassingen aan de laadruimte uitgevoerd en daarna heeft De Haas Reclame ze voorzien van bestickering.

Kortom: een samenwerking van meerdere bedrijven waarbij Auto Kar BV de volledige coördinatie en regie heeft verzorgd zodat de klant nergens naar om hoeft te kijken.

Met deze geheel ingerichte Crafters kan Theunnisse weer jaren vooruit. Een heerlijke taart van Bakkerij van Broekhoven mag natuurlijk niet ontbreken om dit te vieren. Wij wensen jullie heel veel rijplezier!