18.03.2020

MAATREGELEN MBT HET CORONAVIRUS

MAATREGELEN MBT HET CORONAVIRUS

Om de mobiliteit te waarborgen zijn zowel de werkplaats als de showroom van Auto Kar B.V. in Steenbergen volgens de normale openingstijden geopend. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats en daarom hanteren wij een aantal maatregelen:

Auto Kar B.V. heeft de volgende maatregelen getroffen:

 

  • De afspraken die u al met ons heeft gemaakt kunnen gewoon doorgaan. Echter hoest u, bent u verkouden of heeft u koorts, dan verzoeken wij u om de afspraak te verplaatsen naar een latere datum/tijdstip.   
  • Afspraken kunt u gemakkelijk zowel telefonisch (0167-564250), via de mail (info@autokar.nl) als online via de website (www.autokar.nl) maken en verzetten.
  • Gaat u liever niet de deur uit, dan bieden wij u een gratis haal- en breng service aan van uw auto. Tevens kunt u gebruik maken van onze vervangend vervoer mogelijkheden. Vraag ons gerust naar de voorwaarden.
  • Al onze medewerkers zijn extra bewust van hygiëne binnen en buiten uw auto en gaan hier op de juiste manier mee om.
  • Om fysiek contact te vermijden willen wij u vragen te betalen met uw pinpas.
  • Onze medewerkers zullen zowel in de werkplaats als in de showroom enige fysieke afstand bewaren. U krijgt daarom geen hand, maar uiteraard wel een warm welkom op enige gepaste afstand.
  • Het maken van proefritten met auto's is gewoon mogelijk. Ook hierbij zijn we extra bewust van de hygiëne binnen en buiten de auto.
  • En als laatste willen we graag het volgende aangeven: Heeft u op een of andere manier onze hulp nodig, dan horen we dat heel graag. Waar het kan willen we namelijk graag ons maatschappelijke steentje bijdragen.

 

 

 

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 0167-564250 of via info@autokar.nl. Wij staan graag voor u klaar om u zo snel mogelijk te helpen.

 

Met een vriendelijke groet,

 

Namens alle medewerkers van:

Auto Kar B.V.